Yritys

Lähiruoka Tullintupa

Olemme Kuopion kauppahallissa toimiva lähellä tuotettuihin paikallisherkkuihin painottuva pikku myymälä. Aloitimme toiminnan Tullinkulman kiinteistössä kivijalkakauppana. Siitä yrityksemme nimikin sai juurensa. Emme tienneet nimeä keksiessämme, että saman niminen kauppa oli aikoinaan toiminut lähes samalla paikalla. Monta hauskaa tarinaa ja muistoa olemme asiakkailta menneistä kuulleet. Myöhemmin löysimme kuitenkin itsellemme sopivamman tilan kauppahallista ja siellä koimmekin tulleemme omiemme pariin. 

Kun aloitimme, meille oli tärkeää, että aamulla on mukava tulla töihin ja asiakkaat palvellaan ilolla ja pilke silmäkulmassa. Tällä periaatteella olemme toimineet ja toimimme edelleen! 

Lähiruoka Tullintupa

Puodistamme löytyvät päivittäin tuoreet paikalliset perinneleivonnaiset, leipomoiden omat erikoisuudet, (kuten esim. munksatit, Talvisodan leipä..) unohtamatta rehtiä, aitoa ruokaleipää. Pitkin päivää Tuvan omassa uunissakin paistellaan. Kestosuosikit ovat uunituoreet korvapuustit ja voisilmäpullat. 

Myös erikoistilaisuudet hoituvat. Olipa kyseessä juhlat tai vaikkapa joulupöydän herkut, niin tarjottavaa löytyy joka lähtöön. Suosituimpia juhlaherkkujamme ovat riisipiirakat, Kotileipomo Piirakka&Pulikan käsintehdyt pikkuleivät, unohtamatta joululaatikoita. 

Erikoistuotteet

Hyllyiltämme löytyy myös paljon paikallisia erikoistuotteita, kuten alkoholittomat kuohujuomat, hunajatuotteet ja harvinaisempi herkku ternimaito. 

Erikoisruokavalioista olemme painottuneet gluteenittomiin tuotteisiin. Niitä löytyy runsaasti ja niitähän leivomme itsekin. 

Haluamme tarjota teille tuoreet ja maistuvat makuelämykset iloisen palvelun kera arkeen ja juhlaan. Tervetuloa! 

LÄHIRUOKA - TULLINTUPA

Lämpimästi tervetuloa ostoksille!